Recepten

Welkom op onze dzjing recepten pagina! 

Wij inspireren je graag met onze klassiekers en enkele alcoholvrije cocktailrecepten en meer.

Geniet ervan!

dzjing klassiekers

Onze klassiekers zijn de dzjing-drankjes die je puur met heet water, plat water of bruiswater aanlengt.  Dzjing in zijn puurste vorm, met zijn avontuurlijke, gebalanceerde kruidigheid.   

dzjing alcoholvrije cocktails

Door de uitgebalanceerde mengeling van kruiden slaagt DZJING erin die spannende extra toets aan je alcoholvrije cocktail te geven, met een gember-kick waardoor je de alcohol niet mist.  Integendeel.   Enjoy!

dzjing cocktails

Van klassieke ginger cocktails zoals Darkn’ Stormy en Moscow Mule, tot eigen creaties met gin en limoncello.  It don’t mean a thing if it ain’t got that … dzjing.

dzjing hot drinks

De dzjing-thee heeft in zeer korte tijd zijn intrede gemaakt in sterrenrestaurants, luxe brasserieën, koffiehuizen en in vele huiskamers.    Het is dzjing in zijn allerpuurste vorm, perfect in balans.    We zullen u nog verrassen met andere warme variaties.  Of verras ons ….!

dzjing in de keuken

vinaigrette, dipsaus, sorbet, roomijs, de mogelijkheden met dzjing in de keuken zijn eindeloos – spannende receptjes zullen nog volgen

Heb je ook nog een lekker recept?

We nodigen je uit om ons je lekkerste DZJING recepten toe te sturen!  De beste recepten geven we een plaatsje op de site en belonen we met een leuk kadootje.

Succesvol verzonden. We houden u op de hoogte