Zakelijk

Schrijf mee aan ons gemberavontuur.

Partnering met DZJING

Verkooppunten

Zoekt u fijne dranken, met een verhaal, een uitstraling, in Belgie gemaakt? Vegan, Bio, 100% natuurlijk, met eerlijke ingrediënten.   Wij werken continue aan het uitbreiden van ons gamma en volgen daarbij onze passie voor smaak.    We gaan enkel voor het beste.   

Neem vrijblijvend contact op met ons voor onze B2B prijzen.

Horeca

Een hartverwarmende gemberthee, een spannende mocktail, of een next-level cocktail.  Onze klassiekers veroveren vele harten, terwijl creatieve foodies eigen receptjes maken met een kruidige kick van DZJING.    

De DZJING thee is onze bestseller maar er is nog veel meer mogelijk.   Zowel frisse als verwarmende drankjes, zowel alcoholvrij als een Moscow Mule met extra diepgang.

Culinair restaurant, brasserie, hotel, koffiehuis, zomerbar, cateraar …  werkt u aan een kwalitatief aanbod voor uw klanten, dan kunnen wij iets voor u betekenen.   We geven graag advies omtrent de juiste drankjes voor de juiste kaart.     

100% tevreden klanten.

Relatiegeschenken

Naast onze mooie geschenkboxen die zo besteld kunnen worden werken we samen met partners die DZJING als verrassend lekker alcoholvrij geschenk aanbieden in hun pakketten.     DZJING maakt gember toegankelijk voor een breed publiek en daarom vallen onze DZJING flessen altijd in de smaak als heerlijk en eerlijk geschenk.  Wij leveren graag recepten mee voor zowel alcoholvrije drankjes als cocktails.  Neem vrijblijvend contact op met ons.