over ons

een verhaal van passie

DZJING timeline

De gember connectie

De gember connectie

6-jarige verslingerd aan kadootjes maar ook aan de zoete en pittige gemberlimonade, gebrouwen door tante uit Suriname, voor het jaarlijkse familiefeest.  

Een smaaksensatie om nooit meer los te laten.

1975
1976 - 2016
Een droom

Een droom

De passie voor gember evolueert verder naar het creëren van verrassende smaken uit pure en natuurlijke ingrediënten.

Hobbykok, autodidact, foodnerd.   Vele kruiden en smaken nestelen zich in mijn culinair geheugen.  Nog enkel voor familie, vrienden, het goede doel.  Een groter publiek bereiken is een verre droom.

De huisgemaakte gemberlimonade blijft ondertussen een hit.

Rootstrip

Rootstrip

Legendarische rootstrip naar vaderland Suriname, met mijn 2 broers, Jeremy en Raf.  Aan de oevers van de Suriname rivier praten we over het leven, geluk, tegenslag, over dromen en wat je daarmee doet.  “In je leven moet je minstens een keertje durven springen”  Deze trip was een life-changer.  En aan de basis van dit DZJING avontuur.
De sfeerfoto's op onze site zijn van Raf, genomen tijdens onze rootstrip.

2016
2020
Gember baby

Gember baby

Mijn eerste gemberavontuur, de Surinaamse gemberlimonade, gebruikte ik als basis om er via een subtiele mengeling van kruiden meer diepgang in te brengen. 

 

Minder zoet, meer in balans.  Limoen in plaats van citroen.  Herwerkt als een concentraat zodat je zelf kan doseren en je mocktails, cocktails of andere gerechten ermee op smaak kan brengen.  Velen proeven, keuren, de smaak evolueert tot wat het vandaag is.  

Als alles samenkomt, DZJING lancering

Als alles samenkomt, DZJING lancering

Een samenloop van omstandigheden waaronder de covid-crisis, professionele onzekerheden en persoonlijke omstandigheden waren extra triggers om van dit drankje een project te maken. DZJING moest lekker zijn, eerlijk, puur, verrassend, toegankelijk. Met de fantastische gember in een zekere hoofdrol. DZJING deelt. Give Back zit in het DZJING DNA.

Een DZJING team wordt gevormd en in juli wordt de DZJING Classic gelanceerd.

Volg ons in dit gember avontuur

 

-- Jeffrey ( DZJING smaakmaker)

2021