Thai Laab met pulled chicken
- 4 stengels citroengras
- 2 tot 3 bird’s eye chilipepers
- 2 tot 3 eetlepels vissaus
- 2 teentjes knoflook
- Een handvol verse koriander
- 2 eetlepels droog geroosterde en gemalen rijst
- Muntblaadjes
- 2 rode uien
- 1 eetlepel suiker
- 3-5 eetlepels DZJING.Classic (INTENSE)
- Thaise basilicumblaadjes
- 2 lente-uitjes
- Limoen
- 500 gram pulled kip of geroosterde kip
- Snijd de 4 stengels citroengras, 2 tot 3 bird’s eye chilipepers, 2 teentjes knoflook, een handvol verse koriander en 2 rode uien fijn.
- Meng de gesneden ingrediënten met 500 gram getrokken kip (of geroosterde kip) en 2 eetlepels droog geroosterde en gemalen rijst.
- Breng het mengsel op smaak met 3-5 eetlepels DZJING.Classic, 2 tot 3 eetlepels vissaus en 1 eetlepel suiker. Pas de smaak aan naar wens.
- Werk het gerecht af door het te garneren met muntblaadjes, 2 lente-uitjes, Thaise basilicumblaadjes en partjes limoen.
Serveer deze heerlijke traditional lauw of koud als hoofdgerecht met rijst of op knapperig brood als apéro. Geniet ervan!