Pijlinktvis met DZJING & Chili
- 500 gram inktvis
- Een paar eetlepels vissaus
- 2 tot 3 bird’s eye chilipepers
- 5 eetlepels DZJING Classic INTENSE
- 2 sjalotten
- Wasabi-kruimels (ter garnering)
- 1 eetlepel neutrale olie
- 2 teentjes knoflook
- Reinig de inktvis grondig, spoel af en laat deze goed uitlekken.
- Snijd de sjalotten in ringen en hak de knoflook en chilipepers fijn.
- Verhit de neutrale olie in een pan op hoog vuur en fruit de sjalotten, chilipepers en knoflook tot ze zacht en aromatisch zijn.
- Voeg de inktvis toe aan de pan en bak deze tot hij gaar is. De inktvis moet stevig en niet te taai zijn, dit duurt meestal slechts enkele minuten.
- Blus het gerecht af met DZJING en vissaus.
- Serveer het gerecht, eventueel gegarneerd met wat wasabi-crumble.
